Type and hit ENTER

Læseranmeldelser

Se her hvad andre læsere af Mesterlære siger om bogen

Absolut en ``must read`` for både kvinder og mænd

Absolut en “must read” for både kvinder og mænd – også fem store stjerner herfra! Dejlige noveller der på ingen tid sætter læseren ind i personerne og deres liv. Det er som om man altid har kendt dem og deres leg giver så meget mening! Historierne husker mig på vigtigheden af at fokusere på vores sanselighed generelt, og bdsm’en er mere det frække twist, der skaber enten nysgerrighed eller vækker glædelig genkendelse hos læseren. Jeg stemmer i med Pernille: En to’er please!

Mesterlærer er i sandhed et lille mesterværk

Novellesamlingens indeholder en række noveller, som både i form og indhold formår at tænde en gnist hos den kvindelige læser, hvor man ønsker sig i de underdanige kvinders sko. Tankerne/bekymringerne om dominante forhold bliver afspejlet og der bliver sat ord på nogle af de udfordringer, der kan være forbundet med at befinde sig i et tabubelagt område af verden. Novellerne spiller både på det seksuelle/fysiske og det mentale/psykiske, hvilket giver en indlevelse og forståelse af seancerne, som jeg ikke har set tilsvarende tidligere

Jeg er helt... målløs

Jeg ved ikke, hvordan jeg skal kommentere på det, jeg lige har læst.
Jeg synes for det første, det er vanvittigt, som DJ har afspejlet mine tanker omkring det hele. Det er et kæmpe, kæmpe cadeau, at han faktisk kan sætte ord på noget af det, jeg selv synes er svært. Og det vel at mærke helt uden at kende mig og min historie!

En 5'er, men helt i sin egen verden

Nyt ’emne’ for nogen – for flere. Jeg har stemningsmæssigt lidt ‘viden’ og meget lidt erfaring. VIL bare fortælle, at denne her ER helt enestående. MÅ ende i den aller øverste ende af bedømmelses skala’en. En 5’er, men helt i sin egen verden. Virkelig uendelig godt komponeret – alle detaljer ‘passer’ for en som mig at dømme

Mesterlære er ramt lige i røven!

Noget af det der kendetegner en god fortæller er evnen til at sætte ord på det man allerede ved. DJ formår med denne bog at adressere nogle af de allermest instinktive følelser, tanker og behov. Den er velskrevet, tempofyldt og taler til os alle sammen. Efter at have læst fortællingerne sidder man næsten lettet tilbage og føler sig forstået, underholdt og ikke mindst opstemt. Mesterlære er ramt lige i røven!

En erfaren og velskrevet indføring i et fascinerende univers

Titlen er aldeles rammende: En erfaren og velskrevet indføring i et fascinerende univers. Med blik for både underholdning og information, får vi lov at “kigge gennem nøglehullet” og opleve pirrende eventyr fra en sand behersker af såvel sprog som SM  universet. Læs den som inspiration, læs den som erotisk underholdning…men LÆS den!!! En varm anbefaling herfra!

Læseranmeldelser - Davie Jones - Mesterlære